Teknisk båttreff 26. mai indre Oslofjord

Publisert av Svenn Erik Forsstrøm den 09.05.18. Oppdatert 18.05.18.
Kjære Bavaria-medlem!

Vi har en stund hatt på programmet å få til et teknisk båttreff i indre Oslofjord. Det har vært en del praktiske utfordringer i planleggingen, men nå ser det ut til at vi  får det til på lørdag 26. mai.  Sted: Sonjabrygga v/ Hennie Onstad Kunstsenter (Solvik/Blommenholm-bukta). 

Klubben stiller med lift for sjekk og småarbeider i rigg, skifting av lyspærer, kontroll av instrumenter og antenne,etc. Det legges også opp til tilstedeværelse av teknisk kyndige personer på forskjellige områder for gratis råd og vink. Konkrete arbeider vil det bli satt en pris på.

Vi tar sikte på å kombinere det tekniske med sosial båtprat og lett servering på brygga. Kanskje noen ønsker å besøke kunstsenteret og ta lunsj på kafeen der. Det vil antakeligvis også bli mulig å benytte liften på søndag og og det vil værer anledning til å ligge ved brygga over natten og ha en hyggelig kveld for de som ønsker. 

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart som mulig. Det vil bli påmelding for bruk av lift og først til mølla vil gjelde. 

Ha en riktig god helg!

Med vennlig seilerhilsen

Styret